Tydelig prising, ingen overraskelser

Du abonnerer for et år eller et kvartal. Du utvider abonnementet ditt selv. Vi har ingen oppsigelsesperiode. Du betaler for den tiden du ønsker å bruke Textalk Webshop. Under setter vi priser som din månedlige avgift. Du velger om du vil registrere deg for et år eller et kvartal.

Bas

NOK 290 377 / Man
Prøv gratis
  • Ubegrenset antall elementer
  • Valgfri betalingsløsning
  • Mange språk og valutaer
  • Klarna Checkout er inkludert
  • Chat og epoststøtte

Plus

NOK 490 637 / Man
Prøv gratis

Start opp e-handelen din kvikt og lett

Textalk Webshop er fullstendig gratis gjennom hele byggeperioden. Du betaler kun når du er klar til lansering av nettbutikken din.

Start en nettbutikk

Spørsmål?

Netthandel er lett å starte. Dersom du har spørsmål, vennligst kontakt oss.

Hvor lang er abonnementsperioden?

Du kan velge kvartalsmessig eller årlig abonnement. Når abonnementsperioden nærmer seg slutten, vil en påminnelse dukke opp og minne deg på å fornye. Du vil se den både i admin og eposten din. Vi fornyer ikke noen abonnementer automatisk. Du betaler bare for den tiden du bruker Textalk Webshop. De månedlige kostnadene vi indikerer over er basert på et årlig abonnement. Det kvartalsmessige abonnementet koster litt mer per måned.

Kan jeg endre versjon under abonnementet?

Naturligvis. Dersom du bytter til en større versjon, vil vi beregne hva du allerede har betalt på det forrige abonnementet.

Hvilken støtte er inkludert?

Støtte via epost, chat og forum er inkludert i alle våre abonnement. I tillegg, på www.e-handel.info informasjon, vil du finne svar på alle spørsmål om Textalk Webshop og netthandel. PLUS versjonen inkluderer telefonstøtte på ukedager mellom kl. 9-16. Kundeservice

Trenger jeg et vertsselskap?

Nei. Vi driver butikken vår i våre egne serverhaller i tillegg til skybaserte tjenester fra Amazon. Du betaler ingenting ekstra for at butikken din skal være tilgjengelig online.

Kan jeg kjøpe domene og epost fra dere?

Ja, men vi selger domeneregistreringer og epostkontoer som forhandlere for andre netthotellselskaper. Se hvilke partnere vi jobber med her.

Kan du få hjelp med design?

Ja, vi tilbyr flere konsultasjonstjenester. Ikke bare for design men også for søkemotoroptimalisering, markedsføring og integreringstjenester. Da kan vi også utvikle tilpassede tjenester dersom det trengs.

Er det noen oppstartkostnader?

Nei - ikke i Textalk Webshop. For noen ekstratjenester og integreringer, som lenker til finansielle systemer og noen betalingsløsninger fra en av våre partnere, kan et oppstartsgebyr tilkomme. Kontakt kundestøtten for mer informasjon.

Er det noen andre kostnader?

Vi tilbyr noen ekstratjenester som koster litt ekstra. Deretter vil det bli kostnader for deg som e-handler avhengig av hvilke andre løsninger du kobler til Textalk Webshop. For eksempel betalingsløsninger, logistikk, forretningssystemer og andre integreringer. Se hvem vi jobber med her .

Hvordan betaler jeg?

Vi tar betalt via kort. Det er ingen kostnader og abonnementet ditt blir umiddelbart tilskrevet.

Kan jeg kansellere abonnementet mitt når jeg ønsker?

Ja. Du trenger ikke egentlig å kansellere abonnementet ditt. Slutter du å betale på slutten av abonnementet. Vi betaler derimot ikke tilbake avgifter for pågående abonnementer. Hvis du ønsker å avslutte i løpet av en abonnementsperiode, vent ganske enkelt på at abonnementet utløper og avstå fra å fornye det.

Hvordan kan prisen være så lav?

Vi har mange kunder. Vi har også svært lave driftskostnader. Vi er også uvanlig gode på hva vi gjør. Dette betyr at prisene er godt under den faktiske markedsverdien.

Start opp e-handelen din kvikt og lett

Textalk Webshop er fullstendig gratis gjennom hele byggeperioden. Du betaler kun når du er klar til lansering av nettbutikken din.

Start en nettbutikk