Kilder til kunnskap og visdom

Vi gjør alt vi kan for å lage verdens beste netthandelplattform sammen med deg. Fortell oss om det dersom du har idéer til forbedringer.

e-handel.info

Informasjonsportal med artikler, videoklipp og guider om alt du trenger å vite om å drive nettbutikken din med Textalk Webshop og netthandel.
e-handel.info

Brukerforum

Komplett kunnskap og erfaring fra Textalks kunder som har bygd tusener av nettbutikker. Her møtes forhandlere med netthandel som deres daglige liv. Stig på :-)
forum.e-handel.info

Chat & Telefon

I kontortiden kan du live-chatte med kundestøtte eller ringe oss. Vi behersker de skandinaviske språkene og engelsk. Velkommen.

Våre partnere

Trenger du hjelp med betalingsløsninger, businessystemer og logistikk? Se på hva våre partnere har å tilby. Her er det mye å velge fra.
Partnere

Hjelp med domenenavn?

Vi er domenenavnforhandlere via Loopia. Sjekk tilgjengelighet og bestill her . Har du allerede et domene? Koble det til her

Ta en titt på funksjonene

Vi har bygd hundrevis av funksjoner for å gjøre netthandelen din strømlinjeformet, og for å forsyne deg med alt du trenger for å lage verdens beste nettbutikk.
Funksjoner

Psst... Vil du komme i kontakt med Textalk Media som jobber med nettmagasiner og magasiner for svaksynte? Bra :-)Klikk her

Åpningstider kundestøtte

Mandag - Torsdag 09:00 - 11:30 og 12:30 - 16:30
Fredag 09:00 - 11:30 og 12:30 - 15:30

Vil du også ha en nettbutikk?

Textalk Webshop er fullstendig gratis i hele prøveperioden. Du betaler kun når du er klar til lansering av nettbutikken din. Og det er billig i tillegg :-)

Start en nettbutikk