Textalk Vision -
unike løsninger for synshemmede personer

Digitale kassett-magasin

Textalk Vision er en fullstendig programvarepakke for produksjon, distribusjon og lesing av tale. Vision, tidligere RATS, har eksistert siden 1980-tallet og er opprinnelig kjent som "Broadcast Voice Sypnosis for Visually Impaired". Selvsagt, i dag så distribueres alt via internett.

Hva vi tror på

En mer tilgjengelig verden. Som tilbyder av tekniske løsninger, vil vi alltid forstå behovet i en gitt situasjon, og ikke behøve kategorisering av personen. Ved å ha dette fokuset, kan vi bidra til en verden hvor det som betyr noe for noen er til tjeneste for andre.

Ønsker du vite mer?

Jens Halvarsson Administrerende direktør Textalk Media jens@textalk.se +46 722 505 720

Fredrik Schill CTO Textalk Media fredrik@textalk.se +46 707 170 549

Dette er hvordan Textalk Vision fungerer

Produksjon av digitale kassett-magasin

Textalks grunnlegger laget verdens første digitale magasin i 1979. Disse nyvinningene ble til slutt grunnlaget for Textalk AB og aktiviteter med aviser for synshemmede er fortsatt en viktig del av vår virksomhet.

Integrasjon med Textalk WebArch

Tekstredigering fra Adobe InDesign eller Quark Express ved hjelp av Textalk Webarch programtillegg. En datamaskin med dette programtillegget installert leser dokumentet og produserer resultatfiler som sendes til RATS-serveren via FTP. I noen tilfeller kan programtillegget komprimere filer og så sende de opp. Les mer på webarch.io.

Integrasjon med Mactive og MPress

Integrasjon med Mactive (Atex) og Mpress annonsesystemer for å hente ut avisannonser.

Integrasjon med TT / Spektra

Integrasjon med TT / Spektra for radio- og TV-tabulatorer. XML-filer ankommer Textalks servere hver dag, og for de magasiner som har TT / Spektra-avtaler vil dette materialet brukes for å lage lett-å-bruke rado- og TV-tabulatorer for synshemmede abonnenter.

Integrasjon med SMHI

Integrasjon med SMHI for værinformasjon. XML-filer ankommer Textalks servere hver natt, og for de magasiner som har avtaler med SMHI vil dette materialet brukes for å lage lett-å-bruke værmeldinger for synshemmede abonnenter.

RATS admin - Håndtering av abonnenter or klientverktøy

Nettbasert håndtering av abonnenter til kassett-magasiner. RATS admin er en sentral administrasjon av brukere / abonnenter tilknyttet ulike klientverktøy, som for eksempel RATS mobil, Daisy-spiller, PC, kassett-magasin via telefon etc. Vi arbeider med Dialect, som også bruker RATS verktøyhåndtering (maskinvare) for synshemmede lesere. Aviser har også tilgang til leserstatistikk via denne nettbaserte administrasjonen.

Distribusjon av kassett-magasin

Distribusjon av kassett-magasin via internett. Lesere (med TextBook) kan laste ned tekst fra Textalks server via http.

Daisy Online

Daisy Online. Nett-tjenestestandard. Moderne spillere laster ned materiale fra internett (under utvikling)

Kassett-magasin via telefon

Kassett-magasin via telefon. Leseren ringer et felles 020-nummer og kan navigere, søke og sette bokmerker i avisen via en talemeny. Vennligst kontakt oss for å prøve systemet.

Ønsker du gjøre avisen din mer tilgjengelig? Snakk med oss