Slik gjør vi nettet ditt perfekt for deg

Forretningsfordeler

Med vår industrierfaring, vil vi at du skal være i stand til å bidra tidlig i din prosess med hvilke løsninger vi tror (og ikke tror) kan imøtekomme dine behov. Vi tror på å sammen utvikle en teknisk spesifisering basert på en visjon hvor vi kan bidra, og bidra til det helhetlige konseptet og hva du faktisk ønsker å oppnå med denne løsning, heller enn en implementering nøyaktig som du tror den vil fungere fra starten av.

Integrasjoner

Det er sjeldent ett enkelt system som dekker hele bedriftens behov i sin grunnleggende utførelse. I mange tilfeller er det eksterne produkter med API-er som har funksjonene du etterspør og som vi kan bygge en integrering til, istedenfor å finne opp hjulet på nytt. Dette kan for eksempel være et bokføringssystem, kassaapparatsystem eller synkronisering av sortiment.

Kodekvalitet

Vi vet at behov ofte forandrer seg over tid, og at vi dermed vil bli bedt om tillegg eller forandringer på tjenestene vi leverer. Derfor ser vi på det som viktig å levere kode som ikke bare løser det nåværende problemet i øyeblikket, men som også er skrevet på en robust og generell måte, slik at kostnader for fremtidige forandringer kan minimaliseres. Vi er åpne for å arbeide med prøvekjørt utvikling om ønskelig.


Fleksibilitet er bra for prisen

Vi oppmuntrer til og lytter på nye ønsker i løpet av prosjektet. Da må vi ikke skaffe en omfattende og kostbar spesifisering før vi starter. For å minimalisere risikoen for store forandringer ved slutten av arbeidet, arbeider vi trinnvis. Det vil si at vi deler prosjektet opp i små arbeid og prisestimerer disse for hånd. Du er med oss hele veien, som en ny kollega :-)

Fast pris

I et mindre prosjekt som er godt spesifisert, kan vi gjøre dette for en fastsatt pris. Ved fastsatt pris, tillegger vi en risikoavgift som skal dekke eventuelle problemer som oppstår i løpet av implementeringen.

Variabel pris

Vi lager et tidsskjema for ditt prosjekt. I løpet av prosjektet vil vi holde deg oppdatert, og du kan gjøre små forandringer på behovsspesifiseringen og følge med på tidsskjemaet kontinuerlig. Når vi jobber med en bevegelig pris, belaster vi 1000 NOK per time, ekskludert MVA.

Oppstart

Alle prosjekter har en oppstartskostnad, som betyr at det lavest mulige kostnadsforslaget vi gir ligger på 4000 NOK før moms.


Ønsker du å hyre oss?

Fortell oss om din idé og hva du ønsker å oppnå, så kommer vi opp med en løsning sammen, enten du trenger firmanett, nettbutikk eller integreringsløsninger.

Opprett kontakt

Vil du også ha en nettbutikk?

Textalk Webshop er fullstendig gratis i hele prøveperioden. Du betaler kun når du er klar til lansering av nettbutikken din. Og det er billig i tillegg :-)

Start en nettbutikk